Image
Gert Wingårdh är på Mipim för att träffa nya och gamla vänner, samt äta Skaldjursplateau.
Gert Wingårdh är på Mipim för att träffa nya och gamla vänner, samt äta Skaldjursplateau. Bild: Andy Liffner

Wingårdh ska träffa nya och gamla vänner på Mipim

Mipim Gert Wingårdh har varit på Mipim många många gånger, men nu är det några år sedan. Så nu ser han fram emot att träffa nya och gamla vänner, och så hägrar skaldjursplateaun på Astou et Brun.
Publicerad den 16 Mars 2023

Gert Wingårdh är Sveriges mest namnkunnige arkitekt. Han har grundat den prominenta arkitektbyrån Wingårdhs och har sex Kasper Salin-priser, vilket är fler än någon annan svensk arkitekt har. Han jobbar med allt från kontors- och butiksinredningar till stora fabrikskomplex. Sedan 2014 syns han även i SVT:s program Husdrömmar samt nyligen i intervjuprogrammet Min sanning. I dag är Gert Wingårdh vår Mipim-guide.

Vad ska du göra på Mipim?
– Jag ska träffa en massa vänner som jag inte sett på fyra år. Till exempel damen vid mitt frukostställe vid Saluhallen och diverse affärskontakter.

Vad ser du mest fram emot på årets Mipim?
– Jag ser fram emot väldigt många saker. Men om jag måste välja en sak så får det bli restaurangen Astou et Brun och deras skaldjursfat. Jag har en bokning.

Vem ser du mest fram emot att träffa?
– Det ska som sagt bli väldigt trevligt att träffa gamla vänner och branschkollegor. Men jag ser allra mest fram emot att skapa nya kontakter.

Vad ska man undvika på årets Mipim?
– Att ha tråkigt. Det är å andra sidan väldigt enkelt att undvika det.

Vad får man inte missa på årets Mipim?
– Jag kommer tillbaka till att möta nya människor. Det är verkligen hela poängen med Mipim;
människor möter människor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige