Image
Jennifer Rosenborg, Nils Rydh och Ulf Holmberg.
Jennifer Rosenborg, Nils Rydh och Ulf Holmberg. Bild: Wilfast

Wilfast rekryterar från Platzer, CBRE och Sustend

Bolag Förvaltningsbolaget Wilfast, med förvaltning av fastigheter i Sverige, Danmark och Finland, fortsätter att växa och anställer tre nya medarbetare till kontoret i Göteborg. – Vi anställer för att kunna vara lyhörda och snabbt fånga upp önskemål och behov hos våra samarbetspartners, investerarare och våra hyresgäster. Det är genom att skapa mervärden för alla våra intressenter som vi blir en attraktiv och heltäckande partner när det gäller frågor som rör förvärv, förvaltning och utveckling av fastigheter, säger Mattias Wilson, vd på Wilfast.
Publicerad den 28 Januari 2019

Jennifer Rosenborg kommer närmast från en befattning som kundansvarig på Sustend. Där har hon främst ansvarat för utvecklingen av kundrelationer inom projektledning och fastighetsförvaltning. Innan dess har hon bland annat varit arbetsledare på Stena Fastigheter och anläggningschef på Fitness24seven. På Wilfast arbetar hon som kommersiell förvaltare med ett särskilt ansvar att utveckla och förbättra bolagets miljö- och hållbarhetsarbete, ESG.

Ulf Holmberg är en rutinerad och erfaren förvaltare som närmast kommer från Platzer Fastigheter där han arbetat med flera av Volvos stora fastigheter i Torslanda. På Wilfast arbetar han som kommersiell förvaltare och kommer även att arbeta med utveckling av nya fastighetsprojekt.

Nils Rydh återvänder till Wilfast efter att de senaste sju åren arbetat som chef för fastigheter och investeringar på Pulsen, som vd för Alaska Fastigheter och som senior rådgivare på CBRE. Dessförinnan arbetade han i 17 år som fastighetschef på Wilfast. Vid sidan av kommersiell förvaltning får han nu även i uppdrag att initiera nya affärer och arbeta med investeringar och transaktioner.
– Det känns väldigt bra att ha lyckats rekrytera tre så kompetenta medarbetare till företaget. Deras kunskap, kreativitet och erfarenhet gör att vi kan utveckla och förbättra vårt erbjudande till våra kunder. Vi ser alla våra fastigheter som potentiella utvecklingsprojekt där vi ska tillgodose våra hyresgästers behov och önskemål och samtidigt göra det till en bra affär för våra samarbetspartners och investerare. När vi nu får fler uppdrag blir Jennifer, Ulf och Nils viktiga kuggar i företagets fortsatta ambition att ingen hyresgäst ska flytta ifrån någon av våra fastigheter för att vi inte har varit tillräckligt lyhörda, eller har gjort allt vi kan för att hitta en tillfredsställande lösning på deras lokalbehov, säger Mattias Wilson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige