Image
Wihlborgs hyr ut i Vattentornet 2.
Wihlborgs hyr ut i Vattentornet 2. Bild: Alexander Olivera

Wihlborgs hyr ut i Lund

Uthyrning Wihlborgs kommer att genomföra en ombyggnad i fastigheten Node (Nya Vattentornet 2) på Ideon till nya hyresgästen Länsförsäkringar Skåne, som tecknat ett tioårigt avtal om cirka 900 kvadratmeter kontorslokaler. Tillträde äger rum i oktober 2022.
Publicerad den 27 Januari 2022

Lokalen ligger på markplan i Node och den nyligen ombyggda entrén vetter mot spårvägshållplatsen precis utanför.
Länsförsäkringar Skåne erbjuder tjänster inom bank, försäkring och fastighetsförmedling med service som förenklar vardagen och skapar trygghet för kunderna.

– Brunnshög är helt rätt plats för oss att etablera oss, med många företag och människor som rör sig i området, säger Jonas Jonasson, chef för affärsområde Bank på Länsförsäkringar Skåne.

– Länsförsäkringar Skånes etablering kommer att bidra till ökad rörlighet i området och ett bättre serviceutbud för befintliga hyresgäster. Att få till en mix av verksamheter i våra fastigheter och därmed öka tillgängligheten för allmänheten är en viktig del av vår ambition för området. Det går också i linje med Lunds målsättningar om att skapa levande stadsdelar. Detta gäller inte minst den expansiva utvecklingen av Brunnshög där uppemot 40 000 människor kommer att bo och arbeta, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Göteborg växer mest i hela Sverige: "Bostäderna är den svaga länken"

Bostäder Igår, tisdag, publicerade SCB nya siffror för deras prognos för hur mycket städerna kommer växa i befolkningsmängd de kommande åren. I topp ligger Göteborg, som kommer växa med över 16 000 invånare. För huvudstaden är den siffran bara 10 000. Men att vara den staden som ska växa mest ställer också större krav på kommunen. Det menar Christina Heikel som är stadsutvecklingsansvarig på Västsvenska Handelskammaren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige