Image
Wallenstam hyr ut på Första Långgatan 16 i Göteborg.
Wallenstam hyr ut på Första Långgatan 16 i Göteborg. Bild: Wallenstam

Wallenstam tecknar nytt hyresavtal på Första Långgatan

Uthyrning Från och med oktober finns helt nya möjligheter för vård och omsorg vid Långgatorna i Göteborg. Då öppnar Meliva vårdcentral och barnavårdscentral en ny enhet om 710 kvadratmeter på Första Långgatan 16.
Publicerad den 24 Maj 2024

– Att bidra till att närområdet intill Långgatorna kompletteras med både ny vårdcentral och barnavårdscentral i våra lokaler känns väldigt positivt. Vi ser fram emot att välkomna Meliva till oss, säger Marina Fritsche regionchef Göteborg och vice vd för Wallenstam.
– Masthuggskajen är ju en riktigt spännande miljö och ett område där det kommer hända mycket under de närmsta åren. För vår del var ett attraktivt läge med god tillgänglighet för både patienter och medarbetare avgörande vid val av lokal. Vi ser väldigt mycket fram emot att få öppna till hösten och rekryterar just nu personal till verksamheten, säger Jörgen Svedberg, ansvarig för Melivas primärvård i Västra Götalandsregionen.

Meliva erbjuder primärvård, barnhälsovård, företagshälsovård och specialistvård i Stockholm, Uppsala och Västra Götaland och är en av landets största aktörer inom primärvård med omkring 140 000 listade patienter. Verksamheten har rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i Finland.
– Vårt fokus på trygg, personlig vård och en kombination av fysiska och digitala vårdbesök är något som vi tar med oss till Första Långgatan. Vi vill vara den naturliga vårdgivaren för de som bor eller arbetar i området, oavsett ålder eller typ av hälsobesvär, säger Jörgen Svedberg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige