Image
Mikael Elwing.
Mikael Elwing. Bild: Viktor Hanson

Viktor Hanson rekryterar Mikael Elfwing som chef för projektgenomförande

Bolag Viktor Hanson rekryterar Mikael Elfwing till tjänsten som chef för projektgenomförande. Han har närmare 20 års samlad erfarenhet av utveckling och genomförande av bostadsprojekt. Han tillträder sin tjänst den 4 oktober och tar samtidigt plats i ledningsgruppen.
Publicerad den 3 September 2024

Mikael Elwing har gedigen och bred erfarenhet av projektgenomförandets olika skeden med flerårig erfarenhet från bland annat Järntorget och ALM Equity som affärsenhetschef för projektutveckling. Mikael Elwing kommer närmast från rollen som projektutvecklingschef hos Index Residence.––
– Vi är mycket glada att hälsa Mikael välkommen till Viktor Hanson. Han tar en central roll och tillför värdefull kompetens till vår fortsatta utveckling, jag ser mycket fram emot kommande samarbete, säger vd Carl Bohman.
– Det är med glädje jag ansluter till Viktor Hanson som är i ett spännande skede med tydligt fokus framåt. Jag ser fram emot att, tillsammans med teamet på Viktor Hanson, fortsätta utveckla och driva såväl pågående som kommande projekt, säger Mikael Elfwing.

Mikael Elwing tillträder sin tjänst den 4 oktober och tar samtidigt plats i ledningsgruppen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här ser jätten mest attraktiva logistikmöjligheter i Sverige

Bolag Efter en utmanade period är vi nu framme vid en vändpunkt och på väg in i en ny cykel, enligt DWS. Under Stora Logistikdagen redogjorde Rosie Hunt, analytiker på DWS, för hur logistikmarknaderna kommer utvecklas framöver och vilken logistik man ser som mest attraktiv i Sverige och Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige