Image
Bild: Istock

Vd:n Mattias Rickardsson lämnar Link Prop Investment

Bolag Efter drygt sex år som vd för Link Prop Investment AB har Mattias Rickardsson informerat bolagets styrelse att han beslutat att lämna sin roll som vd.
Publicerad den 12 Februari 2024

Mattias Rickardsson har meddelat bolagets styrelse att han har beslutat att avgå som vd i Link Prop Investment AB.
– Mattias har framgångsrikt lett Link Prop under de senaste sex åren, inklusive under COVID-19 pandemin, och lämnar efter sig ett bolag med en robust ställning. På styrelsens vägnar vill jag rikta ett stort tack till Mattias för hans betydelsefulla insatser för Link Prop säger Fredrik Österberg, styrelsens ordförande.
– Det har varit sex spännande och produktiva år med Link Prop där vi gemensamt har arbetat aktivt med att utveckla fastigheten och möta våra hyresgäster. Mitt beslut att avgå som vd för Link Prop bygger på att jag har flera uppdrag som den senaste tiden har vuxit i omfattning och att jag därför inte har tiden som krävs för att vara vd i Link Prop, säger Mattias Rickardsson.

Mattias Rickardsson kvarstår som vd till dess en ny vd har utsetts och han kommer även under en övergångsperiod att stå till Link Prop Investment AB:s förfogande i syfte att säkerställa en god överlämning.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige