Image

Vasakronan hyr ut till spanskt modemärke

UTHYRNING Vasakronan hyr ut tre citybutiker till den spanska modekedjan Desigual som till hösten etablerar sina första flaggskeppsbutiker i Sverige. Företaget öppnar två butiker i Stockholm och en i Göteborg.
Publicerad den 20 Augusti 2010

Desigual hyr nu 700 kvadratmeter i Nordstan i Göteborg samt 400 kvadratmeter på Hamngatan/Regeringsgatan och 400 kvadratmeter på Sergelgatan i Stockholm.

- Desigual är ett starkt och efterfrågat varumärke som Vasakronan är glada att kunna erbjuda några av våra allra bästa handelslägen till, säger Frida Lampel, affärsområdeschef på Vasakronan.

Med cirka 5 000 butiker i 65 länder är Desigual en stark aktör inom retail. De nya svenska butikerna öppnar i Nordstan i oktober 2010, på Sergelgatan i november 2010 och på Hamngatan/Regeringsgatan hösten 2011. Den första Sverigeetableringen gjordes i Täby Centrum tidigare i år.

- Vi är mycket nöjda att få tillgång till så attraktiva lokaler i både Göteborg och Stockholm. För oss är läget oerhört viktigt och i och med dessa etableringar kan vi möta våra kunder på ett optimalt sätt, säger Christer Wallin på Desigual.

DTZ förmedlade lokalen på Hamngatan/Regeringsgatan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige