Image

Ulf Nilsson avgår som vd för D Carnegie

Bolag Ulf Nilsson har beslutat att frånträda posten som vd för D Carnegie. Svein Erik Lilleland, för närvarande styrelseledamot, har utsetts till tillförordnad vd.
Publicerad den 6 September 2017
Ulf Nilsson. Bild: Nicklas Tollesson
Ulf Nilsson.

Ulf Nilsson har, efter diskussioner med styrelsen, beslutat att avgå som vd. Enligt bolaget bygger beslutet på Ulf Nilssons önskan om att fokusera på andra initiativ. Styrelsen har nu initierat en process för att hitta en ny vd för bolaget.

Under denna process har Svein Erik Lilleland utsetts till tillförordnad vd. Svein Erik Lilleland anslöt till D Carnegies styrelse i oktober 2016 och har sedan dess haft nära kontakt med företagsledningen. Ulf Nilsson kommer att stanna kvar i bolaget under en övergångsperiod, för vilken den specifika längden ännu inte bestämts, för att säkerställa en ordnad överlämning.

– Vi tackar Ulf för hans många framgångsrika år med Bolaget och önskar honom all lycka i framtiden. Ulf har beslutat att han vill fokusera sin tid på andra projekt. Vi är övertygade om att Svein Erik, med stöd av D Carnegies befintliga företagsledning, kommer att fortsätta verkställa affärsplanen och maximera värdet för aktieägarna i D Carnegie under övergångsperioden, då processen för att hitta en ny vd påbörjas, säger styrelseordföranden James Seppala.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige