Image

Lilleland permanent vd för D Carnegie

Bolag Svein Erik Lilleland, som sedan september har varit tillförordnad vd för D Carnegie utses nu till permanent vd.
Publicerad den 22 Februari 2018

Svein Erik Lilleland anslöt till Bolagets styrelse i oktober 2016 och har sedan dess arbetat nära med företagsledningen.

Han tog över som tf vd när Ulf Nilsson lämnade vd-posten i september.

Svein Erik Lilleland:
- Jag ser fram mot att få fortsätta det påbörjade arbetet och tillträda som ny vd för Bolaget. Jag tror starkt på bolagets affärsidé, att äga och förvalta fastighetsbestånd med en successiv upprustning av lägenheter i samband med den naturliga omsättningen av hyresgäster. Jag vill se en fortsatt stark tillväxt i bolaget och ser ljust på kommande utvecklingsmöjligheter och möjligheterna att växa. Bolaget är en viktig aktör när det gäller bostadsförsörjning och en stabil, kreativ och långsiktig partner med alla kommuner som vi samarbetar med.

Kommentar från James Seppala, styrelsens ordförande:
- Vi är väldigt nöjda med att Svein Erik accepterat att anta den permanenta rollen som Bolagets nya vd. Vi är övertygade om att Svein Erik, med stöd av D. Carnegie & Co:s befintliga företagsledning, kommer att fortsätta verkställa Bolagets affärsplan och maximera värdet för samtliga aktieägare i D. Carnegie & Co på samma sätt som han bevisat sig kunna göra under sin interimperiod.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige