Image
Gateau öppnar i Lidingö Centrum.
Gateau öppnar i Lidingö Centrum. Bild: Grosvenor

Två nyuthyrningar i Lidingö Centrum

Uthyrning Grosvenor Europe har tecknat avtal med hantverksbageriet Gateau om etablering av en butik i Lidingö Centrum och om uthyrning av 600 kvadratmeter kontorsyta till Ibeko Power.
Publicerad den 17 December 2021

– Gateau är en känd aktör med ett redan gott rykte bland Lidingöborna, genom den butik som redan finns på ön. Att addera ett högkvalitativt hantverksbageri till utbudet går i linje med vår strategi att skapa ett än mer levande centrum under stora delar av dygnet, säger Idha Bergström, ansvarig för Lidingö Centrum på Grosvenor Europe.

Gateau etablerar sin andra butik på Lidingö i det gamla bibliotekshusets nedersta våning som vetter ut mot torget i Lidingö Centrum. Lokalen är på 75 kvadratmeter och öppning beräknas ske i slutet av maj. Den befintliga hyresgästen – Annas Väskor – flyttar till en annan lokal i Lidingö Centrum. Samtidigt är det klart att Lidingöbaserade Ibeko Power i september 2022 tar över hela översta planet i det gamla bibliotekshuset – kontorsytor på drygt 600 kvadratmeter.

Under året har Grosvenor Europe tecknat totalt 17 avtal om uthyrning i Lidingö Centrum varav fem är nyuthyrningar - Bibliothék, Ibeko, Gateau, Holmens Barber samt Annas Väskor (ny enhet).

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige