Image

Två nya aktörer till Mantorp

Uthyrning Dollarstore och Apoteket Kronan etablerar sig på handelsplatsen i Mantorp och hyr sammanlagt 4 000 kvadratmeter.
Publicerad den 16 April 2013
Annons
Image
Handelsplatsen Mantorp. Bild: Optimal.
Handelsplatsen Mantorp.

Optimal förvaltar handelsplatsen Mobilia på uppdrag av norska Wahl Eiendom.

- Vår strategi är att utveckla handelsplatsen till något nytt och skapa flera skäl till att svänga av E4:an. I strategin ingår allt från namnbyte till etablering av starka handels-, fritids- och restaurangkoncept. Långsiktigt är avsikten att tredubbla handelsplatsen rent fysiskt och till detta även inkludera de etablerade grannarna Mantorp Trav och Mantorp Park, säger Kenneth Christensen, vd på Optimal.

- Dessutom har vi fler intressanta aktörer på gång, vilka vi hoppas att kunna presentera inom kort. Vår uppdragsgivare satsar rejält på detta projekt och vi räknar med att tillskapa cirka 40 000 kvadratmeter ny handelsyta framöver.

Dollarstore har 28 lågprisbutiker över hela landet och öppnar i slutet av året en butik i Mantorp.

- Butiken kommer att vara på över 3 500 kvadratmeter och är ett bra komplement till våra övriga butiker säger Andreas Stagliano på Dollarstore.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Styrelsesammansättning à la Mindus: Så här har fastighetsbolagen avkastat

Bolag Äger ledamöterna aktier för mer än fem gånger årsarvodet? Och leder ett större ägande hos ledamöterna till högre avkastning? David Mindus lyfte frågan i sitt hyllade vd-ord i Sagax årsredovisning. Vi har undersökt hur det ser ut i fastighetsbolagen – och hur avkastningen har varit för de olika kategorierna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY