Image
Kvarteret Vesslan i Trelleborg.
Kvarteret Vesslan i Trelleborg. Bild: Trelleborgshem

Trelleborgshem bygger nya bostäder i Trelleborg

Bygg/Arkitektur Det kommunala bostadsbolaget Trelleborgshem har ingått ett avtal med Nimab Entreprenad AB för att bygga 12 nya hyresbostäder på fastigheten Vesslan 6 intill Axel Ebbe museet och badhuset i centrala Trelleborg.
Publicerad den 26 Februari 2024

– Vi är glada över att kunna erbjuda ännu fler bostäder mitt i centrum, vilket har varit efterfrågat, säger Pia Jönsson, vd för Trelleborgshem.

De 12 nya bostäderna kommer att vara fördelade på 1-3 rum och kök i en tvåvåningsbyggnad med vindslägenheter på fastigheten. Storlekarna varierar från 43 kvadratmeter för den minsta lägenheten till 79 kvadratmeter för den största.

– Vi är tacksamma för förtroendet från Trelleborgshem och ser fram emot att bidra till ännu ett spännande projekt, säger Martin Andersson, vd för Nimab.

Projekteringen kommer att slutföras under våren och byggstart är planerad till vecka 32. Inflyttning i de nya bostäderna förväntas ske hösten 2025.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige