Image
På bilden visas byggnationen av Danmarks Kumla 1:15 etapp 2. I bakgrunden syns Danmarks Kumla 12:2, som nu är fullt uthyrd.
På bilden visas byggnationen av Danmarks Kumla 1:15 etapp 2. I bakgrunden syns Danmarks Kumla 12:2, som nu är fullt uthyrd. Bild: Tranviks Udde

Tranviks Udde hyr ut 2 700 kvadratmeter i Uppsala

Uthyrning Tranviks Udde Fastigheter har tecknat ytterligare tre hyreskontrakt om totalt cirka 2 700 kvadratmeter för sina fastigheter i Östra Fyrislund, Uppsala.
Publicerad den 31 Maj 2024

Fastigheten Danmarks Kumla 12:2 på Kastgatan blir därmed fullt uthyrd och Tranviks stärker uthyrningsgraden för etapp 2 på Almungevägen 35 i fastigheten Danmarks Kumla 1:15. Bolaget har tidigare hyrt ut till flertalet B2B aktörer i etapp 2.
– Vi är ödmjuka inför att även i en trögare marknad kunna presentera ytterligare större uthyrningar i Uppsala, och vi ser en fortsatt stor efterfrågan på våra lokaler i Uppsala. Det är glädjande att välkomna hyresgästerna SWELIFT AB, Consto AB och Yllotyll AB till Tranviks Udde Fastigheter. Uthyrningarna är ett resultat av vårt engagemang för att kunna erbjuda högkvalitativa fastigheter och lokaler i attraktiva lägen. Med uthyrningarna fortsätter vi stärka hyresgästmixen i våra fastigheter vilket ytterligare befäster vår position på marknaden, säger Henrik Seidler, vd på Tranviks Udde Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbanken Nords vd om hållbarhetssamarbetet: "Man måste stycka elefanten i bitar"

Ekonomi/Finansiering Den gröna energiomställningen är avgörande för att stabilisera den skenande klimatutvecklingen. Som bromskloss står ett eftersatt fastighetsbestånd och ett ansträngt makroekonomiskt och geopolitiskt läge där hållbarhet nedprioriteras. Anneli Sjömark är vd för Sparbanken Nord och hon anser att nyckeln till att lyckas med omställningen och den gröna energiomställningen stavas "samverkan".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige