Image
Tosito har tecknat avtal med Willys för området Kärnekulla i Habo.
Tosito har tecknat avtal med Willys för området Kärnekulla i Habo. Bild: Tosito

Tosito tecknar hyresavtal med Willys

Uthyrning Tosito har tecknat ett hyresavtal med Willys för en stor satsning med Willys på Kärnekulla i Habo. Livsmedelsbutiken kommer att vara över 3 000 kvadratmeter och ligger i anslutning vid Sjogarpsrondellen, vid infarten till Habo.
Publicerad den 2 September 2020

Livsmedelsbutiken kommer att öppna under 2022 och är det första som kommer att öppna på Kärnekulla. Utöver Willys kommer förskola, skola, idrottshall, radhus och de första bostadsrätterna i BRF Vättervyn stå klart 2022.
– Livsmedelsbutiken har varit en viktig pusselbit i planeringen och för att skapa en bra helhet för området Kärnekulla. Vi har lagt stor vikt vid frågan om livsmedelsbutik och att hitta en bra aktör, därför är det väldigt glädjande för oss att Willys gör denna stora satsning på Kärnekulla. Vi har flera spännande processer som är i slutdiskussion som vi hoppas kunna dela med oss av inom kort, säger Tommy Fritz, vd för Tosito.
– Med den nya butiken i Habo stärker vi vår närvaro ytterligare i ett attraktivt och växande område med dess närhet till Jönköping, där många även i kringliggande områden som Habo handlar hos oss, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige