Image

Tobin förbereder notering av preferensaktier

Bolag Tobin Properties har emitterat preferensaktier för 115 miljoner kronor till institutionella och privata ägare. Ambitionen är att aktierna ska noteras på First North inom sex månader.
Publicerad den 10 Juni 2014

Intresset bland investerare har varit stort och erbjudandet övertecknades kraftigt och det initiala erbjudandet om en emission om 100 miljoner kronor utökades till 115 miljoner kronor. Totalt kommer 1 150 000 preferensaktier att emitteras. Preferensaktien berättigar till en årlig utdelning om 11,50 kronor vilken kommer att utbetalas halvårsvis med 5,75 kronor.

ABG Sundal Collier har agerat finansiell rådgivare och Setterwalls legal rådgivare i samband med emissionen av preferensaktier.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige