Image
Camilla Berglund.
Camilla Berglund. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus hyr ut i Göteborg

Uthyrning Svenska Hus tecknar nytt hyresavtal med Skade- och Partiförsäljning (SOP). Bolagets nya lokaler ligger på Hisingen i Göteborg, den totala ytan är 2 264 kvadratmeter och avtalet är på fyra år.
Publicerad den 23 Februari 2022

– Det känns riktigt roligt och givande att kunna erbjuda en lokal till verksamheten och samtidigt kunna vara med och bidra till att minska miljöpåverkan, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig på Svenska Hus i Göteborg.
– Vi har ett cirkulärt och miljömässigt tänk och tillsammans med våra kunder hjälps vi åt att ta vara på resurser smartare. Med vår nya lageretablering minskar vi miljöpåverkan då flertalet av våra leverantörer ligger väldigt nära, vilket vi är mycket glada över. Dessutom är läget centralt och lättillgängligt, säger Jenny Andersson, vice vd på SOPEN, Skade- och Partiförsäljning AB.

Lokalen som SOP nu flyttar in i ligger på Importgatan 10 i Hisings Backa och kommer att nyttjas som både lager och kontor.
– Vi är stolta och glada över att vi kan erbjuda vår nya hyresgäst lokaler utifrån deras verksamhet och behov. Jag hoppas att SOP kommer att trivas väl hos oss, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig på Svenska Hus i Göteborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Roger Akelius: "Leiv behövs hos SBB"

Bolag För Fastighetssverige kommenterar Akelius grundare Roger Akelius fredagens stora bomb i fastighetsbranschen – att Ilija Batljan avgår som vd för SBB och ersätts av Akelius CFO Leiv Synnes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige