Image

Svenska Hus förstärker i Skåne

Bolag Svenska Hus i Skåne har rekryterat Daniel Evertsson till ny fastighetsutvecklare för regionen, där han i sin roll blir ansvarig för utveckling av både kommersiella projekt och bostadsprojekt i befintligt bestånd samt i nya fastigheter. Närmast kommer Daniel Evertsson från en tjänst som projektchef för Ikano Bostad.
Publicerad den 31 Oktober 2017
Daniel Evertsson. Bild: Svenska Hus
Daniel Evertsson.

Skåneregionen har nu kompletterat teamet med en fastighetsutvecklare och till denna tjänst rekryterat Daniel Evertsson. Han tillträder sin tjänst som fastighetsutvecklare för Svenska Hus i Skåne den 8 november. Daniel Evertsson kommer närmast från Ikano där han haft olika tjänster inom bostadsutveckling, senast som projektchef. Han har även ett förflutet som projektutvecklare och affärsutvecklare på Skanska.

– Vi är mycket glada att vi, i och med rekryteringen av Daniel Evertsson, kan ta ett steg till för att stärka Svenska Hus position ytterligare i Skåneregionen. Vi har nu ett starkt och kompetent team på plats och Daniel kommer att få en mycket viktig roll i denna utveckling, säger Daniel Massot, vd för Svenska Hus.

– Det känns mycket inspirerande att få bli en del av Svenska Hus i Skåne. Det verkar vara ett motiverat gäng med stort engagemang och det är egenskaper som är viktiga för mig. Det som lockar mig är också den långsiktighet och helhetssyn man har på fastigheterna och utvecklingen, säger Daniel Evertsson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de största ägarna i de noterade bolagen

Lista Fastighetssverige tittat närmare på vilka som äger mest av kapitalet i de noterade fastighetsbolagen på de två största listorna. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige