Image
Bild: Istock

Svenska Handelsfastigheter anställer tio

Bolag Svenska Handelsfastigheter fortsätter att växa och i samband med förvärvet av fastighetsbolaget Tre Kronor i somras skapades ytterligare behov av att förstärka organisationen. Under innevarande kvartal börjar tio nya medarbetare i roller som teknik-och hållbarhetschef, distriktschef, projektchef, personalchef, förvaltare samt driftansvariga. Flera roller är nya då Svenska Handelsfastigheter identifierat ett behov av kompletterande kompetens i takt med bolagets tillväxt.
Publicerad den 7 September 2021

– Vi är glada att vi har lyckats attrahera så många nya och erfarna medarbetare till oss. Bolaget har från starten 2015 haft ett högt affärstempo och vuxit från 3 till över 14 miljarder kronor kronor i fastighetsvärde. Vår förvaltningsorganisation har alltid jobbat nära kunden där vi skapat affärer tillsammans och det ska vi fortsätta med. Utöver fler förvaltare, så förstärks förvaltningen med driftansvariga som har fokus och kompetens inom fastighetsteknik, säger bolagets vd Lennart Sten.

Svenska Handelsfastigheter är den långsiktiga fastighetsaktören som genom samverkan med ledande detaljister skapar morgondagens handelsplatser.

Johan Jarl tillträder som ny teknik- och hållbarhetschef i september. Han jobbar idag på Vacse där han ansvarar för teknik- och energifrågor för projekt- och förvaltningsavdelningen.

Jasmine Lindkvist tillträder i september i en ny roll som projektchef. Hennes senaste anställning är som anläggningschef hos Lantmännen i Helsingborgs hamnar. Hon har en bred bakgrund inom bygg- och fastighetsbranschen i olika affärsroller.

Peter Högberg tillträder i september som distriktschef med tillhörighet i Region Syd. Han jobbar idag på Stenvalvet och har många års erfarenhet inom fastighetsbranschen.

Kevin Bäckström tillträder i september som förvaltare i Region Öst. Han jobbar i dag som fastighetschef på Thon Property.

Malin Norén har tidigare varit anställd i bolaget och hon kommer nu i september tillbaka till bolaget i rollen som förvaltare i Region Öst. Hennes senaste anställning var hos Rico Estate Development som affärsutvecklare.

Karl Knutsson har anställts som driftansvarig till Region Syd och börjar i september. Han kommer närmast ifrån Landskrona Fastighetsförvaltning i en roll som teknikchef.

Anders Norin tillträder i oktober som ny driftansvarig i region Mitt/Nord. Han jobbar i dag hos Lassila & Tikanoja med ansvar för kommersiella fastigheter hos bland annat Trophi, Storebrand med flera.

Petra Bondesson tillträder i oktober i en ny roll som personalchef och kommer senast från rollen som projektledare inom Sveriges Allmännytta. Hon har även en bakgrund som HR-specialist från GE Capital.

Jörgen Larssen tillträdde under augusti som Driftansvarig i Region Öst. Han kommer närmast från Lassila & Tikanoja där han ansvarat för den tekniska förvaltningen av Storebrands hotell- och handelsfastigheter.

Anne Fredriksson tillträdde under augusti som kontorsansvarig. Hon kommer senast ifrån SOS International där hon jobbade som receptionist.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige