Image

Svenska Bostäder rekryterar ny förvaltningschef

Karriär Åsa Steen blir bostadsbolaget Svenska Bostäders nya förvaltningschef. Hon kommer närmast från en roll som biträdande förvaltningschef och tillförordnad vice stadsdirektör i Sundbybergs stad.
Publicerad den 11 November 2016
Åsa Steen. Bild: Svenska Bostäder
Åsa Steen.

– Jag är mycket glad över att Svenska Bostäder har rekryterat en ny förvaltningschef med den breda kompetens som Åsa Steen har. Hennes erfarenheter från Sveriges snabbast växande stad, Sundbyberg, är mycket värdefulla för oss med tanke på vår omfattande nyproduktion och vår snabbt växande förvaltningsvolym, säger Svenska Bostäders vd Pelle Björklund.

Åsa Steen är uppvuxen i västerort med Vällingby som närmaste centrum där Svenska Bostäder i dag har sitt huvudkontor. Hon har bland annat arbetat nära Fastighets AB Förvaltaren, Sundbybergs kommunala bostadsbolag, som projektledare för utvecklingen av Hallonbergen och Ör.

– Att få möjlighet att varje dag skapa förutsättningar för att människor ska kunna leva ett gott liv i sin bostad och i sitt bostadsområde är otroligt inspirerande. Det lockar också att vi hela tiden kan se fysiska resultat av vårt arbete i form av välskötta fastigheter välkomnande gårdar. Självklart är det också spännande av vara en del av den tillväxt som sker i Stockholm och bidra till att skapa nya bostäder och nya boendemiljöer, avslutar Åsa Steen.

Hon tillträder sin tjänst den 1 februari 2017.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige