Image
Suzanna Öckert.
Suzanna Öckert. Bild: Real Competence

Suzanna Öckert till Real Competence

Karriär Suzanna Öckert är det senaste tillskottet till affärsområde interim inom Real Competence.
Publicerad den 25 Januari 2021

– Vi strävar efter att erbjuda branschens bästa konsulter och mest träffsäkra rekryteringar. Suzannas erfarenhet och hennes personlighet passar därför väl in hos oss och vi är mycket glada över att ha henne som en del av vårt team, säger vd Jens Johansson.

Suzanna Öckert har en gedigen erfarenhet av hela affären rörande inhyrning och rekrytering av chefer och specialister i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. I grunden har hon en magisterexamen inom statsvetenskap och har därtill 20 års erfarenhet av bemanning, interim management och rekrytering i olika roller och hos olika arbetsgivare. Hon kommer närmast från en anställning på Fasticon Kompetens där hon bland annat varit regionchef och affärsområdeschef.

– Jag har som branschkollega alltid haft ett väldigt gott intryck av Real Competence som en seriös aktör med stark förankring i branschen. Jag är oerhört glad över att vara på plats och ser fram emot att vara med och bidra till bolagets fortsatta framgång, säger Suzanna Öckert.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill NREP handla för tre miljarder kommande halvåret

Bolag NREP har redan investerat för sex miljarder kronor i sin nya fond NREP Income+. Nu står man redo att spendera ytterligare tre miljarder kommande halvåret. Stefan Wallander, vd för NREP i Sverige, berättar om den öppna strukturen, hur mycket pengar man räknar med att resa i fonden och var man letar efter investeringsmöjligheter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY