Image
Susanna Ohlin
Susanna Ohlin Bild: Cowi

Susanna Ohlin blir ny divisionschef för samhällsbyggnad på Cowi

Bolag Susanna Ohlin har utsetts till ny chef för division Samhällsbyggnad på Cowi i Sverige. Hon kommer närmast från Rambøll där hon haft rollen som affärsområdeschef för södra och västra Sverige.
Publicerad den 8 Juni 2021

– Jag är mycket glad att välkomna Susanna Ohlin som ny chef för vår division Samhällsbyggnad. Med sin mångåriga erfarenhet inom samhällsbyggnad och goda ledaregenskaper är hon mycket väl lämpad för att utveckla och driva divisionen. Hon är en dedikerad ledare som inspirerar och genomgående leder sina team till att leverera starka resultat, säger Anders Wiktorsson, vd för Cowi i Sverige.

Med ny divisionschef ska Cowi flytta fram sin position ytterligare inom samhällsbyggnad och stärka verksamheten för att möta behovet av hållbar infrastruktur och stadsutveckling och de satsningar inom grön omställning Sverige står inför.

– Det känns väldigt roligt att bli en del av Cowi och jag är stolt över förtroendet att få vara med och utveckla divisionen till att bli en ännu större spelare inom samhällsbyggnad, säger Susanna Ohlin. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med alla engagerade och kompetenta medarbetare på Cowi och att förverkliga företagets vision och ledstjärna att göra världen mer hållbar.

Susanna Ohlin tillträder tjänsten som divisionschef för Samhällsbyggnad den 30 augusti.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige