Image
I dag stänger anmälan till Stora Samhällsfastighetsdagen som arrangeras på Grand Hotel i Stockholm nästa torsdag, dagen efter att pandemirestriktionerna tas bort.
I dag stänger anmälan till Stora Samhällsfastighetsdagen som arrangeras på Grand Hotel i Stockholm nästa torsdag, dagen efter att pandemirestriktionerna tas bort.

Stora Samhällsfastighetsdagen: I dag stänger anmälan – säkra din plats nu!

Stora Samhällsfastighetsdagen Höst I dag stänger anmälan till premiärupplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hotel i Stockholm nästa torsdag. Säkra din plats nu!
Publicerad den 4 Februari 2022

Om en vecka, nästa torsdag den 10 februari, i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för en helt ny mötesplats för alla med intresse av samhällsfastigheter. Det är här du uppdaterar dig om det senaste inom segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen möter du en hel del kända ansikten såsom Ilija Batljan, Anders Borg, Dan T Sehlberg, Nils Styf, Åsa Hedenberg och många fler. Seminariet leds av professionella moderatorn Anna Bellman som har Svefas vd Mikael Lundström vid sin sida som expertkommentator under dagen.

Säkra din plats här!(Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Din anmälan är helt ombokningsbar fram till dagen före eventet. Vi live-streamar alla våra dagar för den som hellre vill följa med på distans.

Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Det är på Grand Hôtel den 10 februari du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.
Under dagen bjuds det på en hel del spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från såväl välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Se programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Stora Samhällsfastighetsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är Sehlhall Fastigheter, Odalen och Colliers International – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige