Image
"Mr Samhällsfastigheter". SBB:s grundare Ilija Batljan kommer till Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hotel i Stockholm nästa torsdag.
"Mr Samhällsfastigheter". SBB:s grundare Ilija Batljan kommer till Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hotel i Stockholm nästa torsdag. Bild: SBB.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Exklusiv intervju med "Mr Samhällsfastigheter" om de hetaste frågorna för dagen

Stora Samhällsfastighetsdagen Höst Nästa torsdag, den 10 februari, i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för en helt ny mötesplats för alla med intresse av samhällsfastigheter. Det är här du uppdaterar dig om det senaste inom segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får du, bland mycket annat, lyssna till en exklusiv intervju med Samhällsbyggnadsbolagets grundare Ilija Batljan.
Publicerad den 2 Februari 2022

För drygt tio år sedan lanserade Ilija Batljan begreppet samhällsfastigheter, då som vice vd på Rikshem. För drygt fem år sedan skapade han Samhällsbyggnadsbolaget som sedan dess har varit landets snabbast växande fastighetsbolag. På Stora Samhällsfastighetsdagen, nästa torsdag på Grand Hotel i Stockholm, intervjuas Ilija Batljan om sin karriär, sin syn på entreprenörskap och samhällsbyggnad – och de hetaste frågorna för dagen.
Missa inte det!
Säkra din plats här!(Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Din anmälan är helt ombokningsbar fram till dagen före eventet så du kan tryggt boka din plats. Vi live-streamar alla våra dagar för den som hellre vill följa med på distans. Vi kontrollerar vaccinationsbevis och följer i övrigt myndigheternas alla restriktioner för ett tryggt och säkert event.

Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Det är på Grand Hôtel den 10 februari du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.
Under dagen bjuds det på en hel del spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från såväl välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Se programmet här.

Moderator är välkända och professionella Anna Bellman som har Svefas vd Mikael Lundström vid sin sida under dagen.

Se de medverkande talarna här.

Stora Samhällsfastighetsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.
Partnerföretag är Sehlhall Fastigheter, Odalen och Colliers International – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Samhällsfastighetsdagen 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 10 februari, 09.00 - 16.00

Pris:    5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Arrangörer:

Partner: 


Mer från Fastighetssverige