Image
Den 10 februari är det dags för mötesplatsen om samhällsfastigheter – Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hôtel i Stockholm.
Den 10 februari är det dags för mötesplatsen om samhällsfastigheter – Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hôtel i Stockholm. Bild: Magnus Mårding/Grand Hotel

Stora Samhällsfastighetsdagen: Mötesplatsen för dig som är intresserad av samhällsfastigheter

Stora Samhällsfastighetsdagen Höst Boka in den 10 februari på Grand Hotel i Stockholm i din almanacka. Då är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter.
Publicerad den 17 December 2021
Anna Bellman är moderator under Stora Samhällsfastighetsdagen. Anna Bellman är moderator under Stora Samhällsfastighetsdagen. Mikael Lundström är sidekick/expertkommentator under Stora Samhällsfastighetsdagen. Bild: Svefa
Mikael Lundström är sidekick/expertkommentator under Stora Samhällsfastighetsdagen.

Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Det är på Grand Hôtel den 10 februari du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Din anmälan är helt ombokningsbar fram till dagen före eventet så du kan tryggt boka din plats. Vi live-streamar alla våra dagar för den som hellre vill följa med på distans.

Under dagen bjuds det på en hel del spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är välkända och professionella Anna Bellman och hon har Svefas vd Mikael Lundström vid sin sida under dagen.

Se programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Stora Samhällsfastighetsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.
Parnterföretag är Sehlhall Fastigheter.

Enligt bestämmelserna som infördes 1 december är det här evenemanget inte tillgängligt för personer som inte är vaccinerade mot Covid-19. I nuläget behöver du kunna visa upp ett giltigt vaccinpass för tillträde till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige