Image
Biljana Pehrsson.
Biljana Pehrsson. Bild: Melinda Rönnberg

Stora Bostadsdagen STHLM: Biljana Pehrsson om första tiden på Nordr och i nya segmentet

Stora Bostadsdagen Om en månad i dag, den 12 oktober, är det dags för årets mötesplats med fokus på bostadsfastigheter – Stora Bostadsdagen STHLM på Grand Hotel. Under dagen möter vi bland annat Biljana Pehrsson i en öppenhjärtig intervju om första tiden på Nordr och i det för henne nya segmentet.
Publicerad den 12 September 2023

Efter många år som börs-vd på den kommersiella sidan tog Biljana Pehrsson något oväntat över vd-posten på Nordr i Sverige. Varför valde hon att gå den vägen? Vilka lärdomar och erfarenheter från åren på Kungsleden kan hon ta med sig i sitt relativt nya uppdrag? I en öppenhjärtig intervju berättar Biljana Pehrsson om den första tiden på Nordr och vad hon fortfarande har att lära inom bostadssegmentet.

Anmäl dig här!

(Utnyttja vår rabatt och anmäl fyra personer men betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod.)

Se programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av Sveriges kunnigaste och mest omtyckta moderatorer.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Stora Bostadsdagen STHLM arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.
Partnerföretag är: CauseyWestling. Läs mer om dem här.

Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i den här nya miljön? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?

Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige