Image
Emma Hult och Linda Jonsson kommer till Stora Bostadsdagen på Grand Hotel den 12 februari.
Emma Hult och Linda Jonsson kommer till Stora Bostadsdagen på Grand Hotel den 12 februari. Bild: Jenny Brandt Grönberg/Moderaterna

Stora Bostadsdagen – framtidens bostadspolitik

Stora Bostadsdagen Två unga kvinnor som gått från bygg- och fastighetssektorn till toppolitiken diskuterar dagens och framtidens bostadspolitik på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari. Anmäl er nu – i morgon torsdag stänger BOKA TIDIGT-erbjudandet.
Publicerad den 15 Januari 2020

Emma Hult är byggnadsingenjören som blev riksdagsledamot och nu är ordförande i Civilutskottet och bostadspolitisk talesperson för Miljöpartiet. Linda Jonsson har varit bostadspolitisk expert på Veidekke och är nybliven politisk sakkunnig för Moderaterna i Civilutskottet med fokus på att utveckla partiets bostadspolitik. På Stora Bostadsdagen möts de båda i ett samtal om dagens och framtidens bostadspolitik.

Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium om bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter. Analyser och spaningar blandas med intervjuer och panelsamtal med flera av branschens tyngsta aktörer.

Du ser programmet här och du anmäler dig här – till och med i morgon torsdag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige