Image

Stockholmshem rekryterar verksamhetsutvecklare

Karriär Stockholmshem har rekryterat Mikaela Pamsjö som verksamhetsutvecklare. Hon ska arbeta med processledning och förbättringsarbete.
Publicerad den 6 Februari 2018
Mikaela Pamsjö. Bild: Stockholmshem
Mikaela Pamsjö.

Mikaela Pamsjö har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och projektledning, de senaste åren på bostadsbolaget Sollentunahem. Dessförinnan arbetade Mikaela med affärsutveckling på Schneider Electric.

– Vi arbetar för att ständigt utveckla både förvaltningen av våra bostäder och erbjudanden till våra hyresgäster. Mikaelas erfarenhet av processledning och verksamhetsutveckling är precis det som behövs för att kunna ge bästa möjliga resultat för våra hyresgäster, säger Per Forsling, chef Boende & Lokaler stab på Stockholmshem.

– Jag hoppas och tror att jag med mina erfarenheter av fastighetsbranschen och processarbete kommer att bidra positivt till Stockholmshems utveckling. För mig kommer ett nytt bolag att innebära nya utmaningar och många nya möten, det ser jag fram emot, säger Mikaela Pamsjö.

Mikaela Pamsjö tillträdde sin nya tjänst den 5 februari.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige