Image

Stenvalvet fyller upp efter Länsstyrelsen

Uthyrning Stenvalvet hyr ut 4 000 kvadratmeter i Länsstyrelsens lokaler i Kalmar. Därmed är vakansen efter Länsstyrelsen i stort sett fylld.
Publicerad den 25 Augusti 2016

Nya hyresgäster i fastigheten Valfisken 2 är Landstinget i Kalmar, 1 900 kvadratmeter, Migrationsverket, 1 050 kvadratmeter samt A-kassan, 1 100 kvadratmeter.

Arbetet med att anpassa lokalerna till de nya hyresgästerna samt en rejäl uppgradering och hyresgästanpassningar påbörjades under sommaren, vilket innebär att A-kassan och Landstinget kan flytta in den 1 december 2016 och Migrationsverket den 1 februari 2017.

Stenvalvets regionchef Peter Högberg:
- Valfisken 2 i Kalmar genomgår nu en uppgradering och hyresgästanpassning och vi är glada över att kunna hälsa tre nya hyresgäster välkomna till Stenvalvet. Processen att hitta nya hyresgäster har gått över förväntan och vi tecknade nya avtal på cirka 85 procent av de lediga kontorsytorna innan den nuvarande hyresgästen hann flytta ut.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige