Image

Stenvalvet satsar på egen projektutveckling

Bolag Stenvalvet satsar på att utveckla fler projekt i egen regi och anställer nu Eva Eriksson som ny projektchef. Hon kommer senast från Forsen.
Publicerad den 14 September 2016
Eva Eriksson. Bild: Stenvalvet
Eva Eriksson.

Satsningen på egna projekt kommer att ske såväl inom om- och tillbyggnation som nyproduktion.

Eva Eriksson har en lång erfarenhet av projektledning inom samhällsfastigheter och erfarenhet från både entreprenad-, beställar- och konsultsidan. Hon kommer närmast från en tjänst som projektledare och gruppchef vid Forsen AB och var dessförinnan projektledare på Micasa AB.

– Eva Eriksson är precis den förstärkning vi behöver för att effektivt kunna driva fler projekt i egen regi och göra det med ett tydligt fokus på långsiktighet och lokal utveckling i våra prioriterade orter. Vi på Stenvalvet hälsar Eva varmt välkommen, säger Magnus Edlund, vd för Stenvalvet.

Eva Eriksson kommer att ingå i Stenvalvets ledningsgrupp och börjar sin anställning under hösten.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige