Image

Spelföretag till Stena i Malmö

Uthyrning Stena Fastigheter Malmö och spelföretaget Sharkmob har skrivit ett hyreskontrakt som innebär att Sharkmob flyttar sin verksamhet till nya lokaler i centrala Malmö.
Publicerad den 6 Februari 2018
Annons
Image
Sharkmob flyttar till centrala Malmö. Bild: Stena Fastigheter
Sharkmob flyttar till centrala Malmö.

– Sverige är känt i spelvärlden och vi är glada att Sharkmob, som är ett nytänkande och expansivt företag, väljer att placera sig i Malmös stadskärna med oss som hyresvärd. Vi ser en trend där allt fler företag återigen etablerar sig centralt i staden, säger Magnus Prochéus, fastighetschef på Stena Fastigheter Malmö.

Lokalen på Mäster Johansgatan, som tidigare bland annat använts för bankverksamhet, är 600 kvadratmeter stor och kommer att anpassas för Sharkmobs verksamhet. Sharkmob som startade 2017 har i nuläget ett 30-tal anställda och arbetar på ett ännu hemligt spelprojekt. Målsättningen är att inflyttningen sker till sommaren 2018.

– Vi har växt snabbare än planerat och det är fantastiskt att få en lokal med sådan karaktär och potential. Det är ett underbart läge för våra medarbetare, säger Fredrik Rundqvist, vd för Sharkmob.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser bevisningen ut i insiderhärvan: "Deras versioner är inte trovärdiga"

Bolag Ekobrottsmyndigheten har väckt åtal mot totalt elva personer i insiderhärvan kring Collector som uppdagades förra året. Fem av de åtalade jobbar på Balder varav de två huvudmisstänkta är finanschefen och den tidigare CFO:n som åtalas för grovt insiderbrott. Åklagaren Pontus Hamilton berättar för Fastighetssverige hur bevisläget ser ut och varför han anser att de åtalades versioner inte går ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY