Image

Sodexo till Arenastaden

Uthyrning Sodexo, med 200 medarbetare, flyttar i januari 2016 till Fabege i Arenastaden.
Publicerad den 2 December 2014
Sodexo flyttar till Fabege i Arenastaden. Bild: Fabege
Sodexo flyttar till Fabege i Arenastaden.

I januari 2016 flyttar cirka 200 medarbetare till nyproducerade, moderna kontor på Evenemangsgatan 17 i Arenastaden, Solna.

- En flytt till Arenastaden är en satsning på framtiden och skapar de bästa förutsättningarna för våra medarbetare och därmed också för våra kunder”, säger Azita Shariati, vd för Sodexo i Sverige.

- Vår ambition är att skapa en motiverande, generös och tillgänglig miljö med fokus på kunskapsdelning och samverkan. Arenastaden ger oss utmärkta möjligheter till att i praktiken leva efter och kommunicera våra värderingar: serviceanda, laganda och utveckling.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige