Image
SLP köper i Helsingborg.
SLP köper i Helsingborg. Bild: SLP

SLP hyr ut 6 000 kvadratmeter till e-handelsaktör

Uthyrning SLP har tidigare kommunicerat att man förvärvat ett cirka 29 000 kvadratmeter stort markområde vid Väla Södra i Helsingborg. SLP kan nu offentliggöra att den första aktören som kommer att etablera sig i anläggningen blir e-handelsaktören JTI Ventures.
Publicerad den 16 Oktober 2019
Nicklas Schmidt, SLP, Jimmy Tieu, JTI Ventures, och Filip Persson, SLP. Bild: SLP
Nicklas Schmidt, SLP, Jimmy Tieu, JTI Ventures, och Filip Persson, SLP.

– Vi är ett snabbväxande e-handelsföretag och har letat efter en lyhörd fastighetsägare som kan hjälpa oss med den anläggning vi behöver för att kunna fortsätta vår positiva utveckling. Tillsammans med SLP får vi möjlighet att göra detta i en modern logistikanläggning på ett mycket attraktivt läge i Helsingborg, säger Jimmy Tieu, vd på JTI Ventures.

Inflyttning i de nybyggda lokalerna är planerad till våren 2021, och de ytor som nu hyrs ut kommer att utgöra en del av en anläggning med närmare 14 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta.
– JTI Ventures är precis som SLP ett snabbt växande bolag och kommer initialt att hyra nästan 6 000 kvadratmeter i SLP i den anläggning vi uppför i Helsingborg. Intresset för den här typen av moderna logistiklägen är mycket stort, och det är klart att det är roligt att kunna erbjuda nya lokaler till ett bolag som har framtiden för sig, säger Nicklas Schmidt som är affärsutvecklare på SLP.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fler vill ha tyst på kontoret

Stora Kontorsdagen Göteborg 25 procent av svenska kontorsarbetare meddelar att de saknar utrymmen för tyst och fokuserat arbete på sin arbetsplats. Det visar en Demoskopundersökning beställd av Mer Arkitekter. Bristen på denna typ av arbetsplatser leder till stress och sjukfrånvaro. Utformningen och användandet av arbetsplatser har nu blivit en folkhälsofråga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige