Image
Johan Nätterlund
Johan Nätterlund Bild: Skeppsviken

Skeppsviken rekryterar mer från Serneke

Bolag Skeppsviken Bygg i Göteborg AB förstärker bolaget med en Projektchef med erfarenhet av projekt utomlands och större internationella upphandlingar. Johan Nätterlund blir en viktig del av Skeppsvikens pågående nysatsning.
Publicerad den 21 December 2019

Johan kommer närmast från tjänsten som Projektchef på Speciella projekt hos Serneke, där han ansvarade för stomkomplettering, installationer och fasader i projektet Karlatornet.

– Skeppsvikens satsning är väldigt spännande och jag kände att jag inte fick missa denna chans att få vara med och bygga upp något unikt i byggbranschen här i Göteborg. Detta i kombination med att jag får chansen att göra det med flertalet personer som jag jobbat med tidigare gjorde inte valet svårt, säger Johan.

– Jag har känt Johan i snart tio år och han kommer bli en stor tillgång för företaget med sina breda erfarenheter av olika projekt och uppdrag. Det kommer dessutom bli otroligt kul att få jobba med Johan igen. Vi jobbade tätt ihop med bland annat projekteringen och det internationella köpet av fasaden till Karlatornet. Johan kommer att ingå i ledningsgruppen för Skeppsviken Bygg i Göteborg och kommer med sina internationella erfarenheter att bidra till en ny dimension för företaget. Att Johan valde att ansluta sig till oss gör mig väldigt glad, säger Nikola Jovetic, arbetschef för Skeppsviken Bygg i Göteborg.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Spaden i tårtan när Park Central byggstartades

Bygg/Arkitektur Under torsdagen hölls byggstartsevent för det som ska bli den första byggnaden i Centralstaden Göteborg. Park Central, som blir cirka 40 000 kvadratmeter stort, kommer utöver kontor, service och handel innehålla en av Västlänkens stationsuppgångar. Fastighetssverige tog en pratstund på plats med de ansvariga på NCC och Jernhusen, som gemensamt utvecklar stations- och kontorsytorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige