Image
Davor Sinik, vd för Skeppsviken, Erik Selin, vd för Balder och Miguel Odhner, kommunstyrelsens ordförande i Kungälv, tar första spadtaget för Balders projekt Västra Gatan i Kungälv.

Spadtag som förenar framtid och minnen – "Jag gjorde allt själv på den tiden"

Bygg/Arkitektur 1996 köpte Erik Selin sina första fastigheter i Kungälv. På tisdagen togs det första spadtaget för projektet Västra Gatan som innebär ett stort lyft för "Nya Gamla Kungälv".
Här berättar vi om försäljningen i det nya projektet, Kungälvs KSO Miguel Odhner ger senaste nytt kring kexfabrikstomten intill – och Erik Selin berättar om 1996.


Stora Saluhallen i Göteborg, en av Higabs många kulturbyggnader.

...och här är övriga vinnare av ramavtalet med Higab och Göteborgslokaler

Bolag Skeppsviken är ett av tre bolag som har tecknat ramavtal med Higab och Göteborgslokaler. Här är de två andra.


Skeppsviken tecknar ramavtal med Higab och Göteborgslokaler.

Higab och Göteborgslokaler tecknar ramavtal med Skeppsviken

Bolag Skeppsviken har tecknat ett avtal med Higab och Göteborgslokaler avseende större underhålls- och lokalanpassningsprojekt.


Skeppsviken har i dagarna tecknat ett avtal med Fastighets AB Balder om att uppföra 88 hyreslägenheter på Långströmsallén.

Balder tecknar avtal med Skeppsviken i Göteborg

Bygg/Arkitektur Långströmsallén på Hisingen i Göteborg fortsätter att växa. Skeppsviken har i dagarna tecknat ett avtal med Fastighets AB Balder om att uppföra 88 hyreslägenheter på Långströmsallén.


Johan Nätterlund

Skeppsviken rekryterar mer från Serneke

Bolag Skeppsviken Bygg i Göteborg AB förstärker bolaget med en Projektchef med erfarenhet av projekt utomlands och större internationella upphandlingar. Johan Nätterlund blir en viktig del av Skeppsvikens pågående nysatsning.


Davor Sinik.

Sinik om Skeppsvikens Serneke-värvningar

Bolag I slutet av förra veckan gjorde Skeppsviken sin femte rekrytering från Serneke sedan sommaren. För Fastighetssverige berättar vd:n Davor Sinik om värvningsoffensiven och vad den betyder för uppstickarens framtidsplaner.


Conny Segerdahl.

Skeppsviken förstärker med rutinerad platschef

Bolag Skeppsviken Bygg i Göteborg AB gör ytterligare en förstärkning på kort tid. Conny Segerdahl har valt att ansluta sig till Skeppsvikens nya satsning.


Nikola Jovetic.

Skeppsviken rekryterar sin tredje Sernekechef

Karriär Skeppsviken Bygg i Göteborg AB fortsätter förstärka organisation genom att rekrytera Nikola Jovetic som arbetschef. Han kommer att ingå i ledningen för Skeppsviken Bygg i Göteborg.


Patrik Abrahamsson blir kalkylansvarig på Skeppsviken.

Skeppsviken värvar mer från Serneke

Karriär Nyligen blev Davor Sinik, tidigare Serneke, ny vd för Skeppsviken Bygg i Göteborg. Nu tar även Patrik Abrahamsson steget från Serneke till Skeppsviken.


Davor Sinik.

Skeppsviken Bygg hämtar ny vd från Serneke

Bolag Skeppsviken Bygg i Göteborg AB utser Davor Sinik till ny vd.


Svenska Hus köper i Floda.

Svenska Hus köper i Floda

Transaktioner Svenska Hus utökar sitt fastighetsbestånd ytterligare genom förvärv av 29 helt nybyggda hyreslägenheter i Floda, öster om Göteborg. Fastigheten förvärvas av Skeppsviken Förvaltning AB.


Skeppsviken och Kub Arkitekter vinner markanvisning i Skövde

Bostäder Kampen om vem som ska få bygga kvarteret Diana i centrala Skövde är avgjord. Skeppsviken Fastighets AB och Kub Arkitekter bygger tillsammans 119 stycken hyres- och bostadsrätter och totalt 237 parkeringsplatser.
– Vi ser mycket fram emot att utveckla Skövdes stadskärna tillsammans med Skeppsviken Fastighets AB, säger Håkan Trygged på KUB Arkitekter.