Image
Patrik Abrahamsson blir kalkylansvarig på Skeppsviken.
Patrik Abrahamsson blir kalkylansvarig på Skeppsviken. Bild: Skeppsviken

Skeppsviken värvar mer från Serneke

Karriär Nyligen blev Davor Sinik, tidigare Serneke, ny vd för Skeppsviken Bygg i Göteborg. Nu tar även Patrik Abrahamsson steget från Serneke till Skeppsviken.
Publicerad den 4 Juli 2019

Både Davor Sinik och Patrik Abrahamsson har arbetat på Speciella projekt på Serneke, som regionchef respektive kalkylansvarig.

Abrahamsson blir nu kalkylansvarig på Skeppsviken Bygg. Han tillträder sin tjänst 1 september.

– Jag tycker Skeppsviken har rätt förutsättningar för att bli en viktig aktör i Storgöteborg. Det är en koncern som funnits i snart 30 år med trygga och kunniga huvudägare. Det ska bli väldigt spännande att ta mig an rollen och jag ser fram emot att vara en aktiv del i att göra Skeppsviken till en självklar, långsiktig och stark aktör på byggmarknaden i Storgöteborg, säger Patrik Abrahamsson.

– Patrik är ett väldigt viktigt tillskott som har både rutin och kunskap i allt från små till stora komplexa entreprenader. Patrik har under sina elva år på Serneke haft ett flertal viktiga uppdrag: kalkylchef, anbudsansvarig och även under några år varit en del av ledningsgruppen. Jag är extremt glad att Patrik kommer till oss och tillför sin breda kompetens till Skeppsviken, säger Davor Sinik, vd för Skeppsviken Bygg i Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige