Image
Skeppsviken tecknar ramavtal med Higab och Göteborgslokaler.
Skeppsviken tecknar ramavtal med Higab och Göteborgslokaler. Bild: Skeppsviken

Higab och Göteborgslokaler tecknar ramavtal med Skeppsviken

Bolag Skeppsviken har tecknat ett avtal med Higab och Göteborgslokaler avseende större underhålls- och lokalanpassningsprojekt.
Publicerad den 18 Januari 2021

Skeppsviken tecknade strax innan jul ett avtal med Higab och Göteborgslokaler avseende större underhålls- och lokalanpassningsprojekt.

Higab och Göteborgslokaler har över 700 byggnader och 1 miljon kvadratmeter lokaler. Avtalet avser större åtgärder från 4,5 miljoner kronor och uppåt. Projekt med mindre kostnader görs via Göteborgs stads ramavtal. Den totala avtalsvolymen beräknas till cirka 125–150 miljoner kronor per år fördelat på tre entreprenörer.

– Higab och Göteborgslokaler ser fram emot att arbeta tillsammans. Syftet med avtalet är att få ett tätare samarbete med marknaden, förkorta ledtider i processer och skapa snabbare leveranser till våra kunder, säger Siman Jasim, ombud och chef underhåll och lokalanpassningsprojekt på Higab.

– Vi är stolta att vara ett av företagen som valts ut att långsiktigt hjälpa Higab och Göteborgslokaler med deras unika bestånd av fastigheter. Vi ska göra vårt yttersta för att förvalta detta uppdrag som innehåller några av Göteborgs finaste byggnader och lokaler, säger Peter Carlzon, arbetschef på Skeppsviken Bygg i Göteborg AB.

Avtalsperioden sträcker sig två år framåt med möjlighet till förlängning med ytterligare två år.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fler vill ha tyst på kontoret

Stora Kontorsdagen Göteborg 25 procent av svenska kontorsarbetare meddelar att de saknar utrymmen för tyst och fokuserat arbete på sin arbetsplats. Det visar en Demoskopundersökning beställd av Mer Arkitekter. Bristen på denna typ av arbetsplatser leder till stress och sjukfrånvaro. Utformningen och användandet av arbetsplatser har nu blivit en folkhälsofråga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige