Image
Citygate.
Citygate. Bild: Skanska

Skanskas Citygate får ny hyresgäst

Uthyrning Skanska Fastigheter har tecknat hyresavtal med Bracco Imaging Scandinavia AB, som arbetar inom medicinsk bilddiagnostik, om 388 kvadratmeter kontorsyta på plan 22 i Citygate i Gårda, Göteborg. Inflyttning sker i december 2024.
Publicerad den 13 Juni 2024

– Vi är mycket glada över att välkomna Bracco Imaging till Citygate. Vi ser fram emot att se dem växa i en inspirerande och hållbar miljö, säger Camilla Skogsberg, uthyrningsansvarig på Skanska Fastigheter Göteborg.

Citygate är både WELL-certifierad och LEED Platinum-certifierad, vilket innebär att huset uppfyller de högsta standarderna för hälsa och välmående samt miljövänligt byggande.

– Under de senaste tio åren har vårt kontor varit beläget i Gårda och vi har sett stadsdelen utvecklas och blomstra till en ännu mer pulserande plats. När det blev dags att expandera så var det självklart för oss att stanna kvar i Gårda och flytta till det moderna Citygate, som på ett utmärkt sätt återspeglar vår innovativa företagskultur, säger Staffan Rosén, vd på Bracco Imaging Scandinavia AB.

I Citygate finns hyresgäster såsom Sector Alarm, WSP, Visma, Castra, Manpower med flera.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige