Image

Skanska hyr ut mer i Studio

Uthyrning Skanska har tecknat ytterligare fyra hyresavtal i Studio i Malmö och huset är därmed uthyrt till mer än 90 procent.
Publicerad den 22 Juni 2017
Annons
Image
Studio på Universitetsholmen. Bild: Skanska
Studio på Universitetsholmen.

Studio, utvecklad och byggd av Skanska, invigdes hösten 2016 och är totalt 14 våningar högt.

– Vi hälsar våra hyresgäster varmt välkomna till Studio. Det är fantastiskt att se hur huset är fullt av liv och rörelse och med en spännande mix av företag och branscher. Nu är huset näst intill fullt men än finns det plats för någon hyresgäst till, säger Sofia Ekerlund, marknadsansvarig, Skanska Öresund.

– I Studio har vi på Bimobject hittat den perfekta miljön att växa i. Nu utökar vi vårt kontor till ytterligare ett plan med plats både för våra utvecklare och ett showroom för våra två VR-lösningar för byggbranschen, säger Stefan Larsson, vd och grundare för Bimobject.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler.

I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2014 till drygt 30 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 1 700 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus.

Vi utvecklar arbetsmilj...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Colive: Så har värderingen utvecklats

Bolag Bostadsdelningsaktören Colive har sedan tidigare Wallenstam och nu också Heba i ägarbasen. Här berättar Colives medgrundare Katarina Liljestam Beyer om hur värderingen av bolaget har utvecklats från den första såddrundan 2019 till torsdagens emission där Heba gick in, hur målet om 7 000 rum inom fem år ska nås, vilka städer bolaget har i siktet – och hur den nya frågan om covidpass hanteras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY