Image

Serneke rekryterar arbetschef i Skåne

Bolag Serneke fortsätter expandera i södra Sverige och rekryterar en ny arbetschef inom affärsområde anläggning.
Publicerad den 7 Mars 2016
Ronny Nilsson. Bild: Serneke
Ronny Nilsson.

Ronny Nilsson tillträder sin nya tjänst i dag, måndag, och kommer närmast från en roll som projektchef på NCC. Dessförinnan arbetade han som controller och biträdande arbetschef på Svevia.

– Serneke är ett ungt och framgångsrikt företag med snabba och korta beslutsvägar. Jag vill vara med och bygga upp en avdelning nästan från grunden och ta del av utmaningarna som följer, säger Ronny Nilsson.

Ronny Nilsson kommer att ansvara för projekt i hela Skåne exklusive Helsingborg med omnejd, där Serneke Anläggning redan har en arbetschef.

– Vi är mycket nöjda med att rekrytera Ronny Nilsson som har en lång erfarenhet och gedigen kompetens av både branschen och regionen. Rekryteringen är ett led i vår fortsatta expansion i södra Sverige, säger Fredrik Jonsson, vd för Serneke Anläggning.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY