Image

Serneke rekryterar två i Stockholm

Bolag De båda nya medarbetarna är Stephan Åkerlund och Mattias Leksell.
Publicerad den 5 Februari 2016
Stephan Åkerlund. Bild: Serneke
Stephan Åkerlund. Mattias.Leksell. Bild: Serneke
Mattias.Leksell.

Stephan Åkerlund, tidigare affärsutvecklare på Skanska, går in som affärsutvecklingschef med rollen att initiera, skapa förutsättningar för samt driva och genomföra projekt och affärer. Stephan Åkerlund kommer arbeta med fokus på Stockholmsmarknaden men är aktiv även i Göteborgsområdet samt i västra Skåne.

- Jag ser fram emot att vara del i utvecklingen av Sernekes projektverksamhet, med en så tydlig målsättning att växa med både bostads- och kommersiella projekt i egen regi. Serneke är ett spännande bolag, som utmanar branschen och pratar möjligheter när andra pratar risker, säger han.

Mattias Leksell blir regionchef för Serneke Projektutveckling Öst. Mattias Leksell kommer senast från NAI Svefa där han varit Affärsområdeschef inom Fastighetsutveckling.

- Jag har under en längre tid följt Serneke med stor nyfikenhet och tycker att det är ett spännande expansivt bolag med en imponerade projektportfölj och kompetensbredd. Det ska bli väldigt roligt och utvecklande att bli en del i Serneke-teamet och att få vara med att etablera bolaget och projektutveckling i regionen, säger han.

-Våra rekryteringar i Stockholmsområdet är en långsiktig satsning med målet att skapa en kompetent och nytänkande organisation primärt inriktad mot projektutveckling i landets snabbväxande storstadsregioner. Stor-Stockholm är en mycket intressant marknad där en stor del av landets fastighetsinvesteringar genomförs, och där vill vi vara en aktiv part. Stephan och Mattias har var för sig en imponerande meritlista och kontaktnät. Tillsammans bildar de ett väldigt starkt team och kompletterar oss övriga på ett väldigt spännande sätt, säger Patrik Lindström, VD för Serneke Projektutveckling.

Stephan Åkerlund tillträdde tjänsten som affärsutvecklingschef innan årsskiftet och Mattias Leksell börjar som regionchef den 15 februari.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter förvärvet i Charlottenberg – så ser Cibus på gränshandelns framtid

Bolag Cibus gör klart med ett förvärv precis vid norska gränsen. Vd:n Sverker Källgården berättar för Fastighetssverige vad som lockade med affären, bolagets syn på gränshandeln och om man kan tänka sig fler gränshandelsförvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY