Image

Serneke förstärker med pressansvarig

Karriär Serneke har rekryterat Johan Live som pressansvarig. Han kommer närmast från Swedavia.
Publicerad den 23 November 2016
Johan Live. Bild: Serneke
Johan Live.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få jobba för ett företag som är i så stark utveckling och som har så mycket spännande projekt på gång. Det finns mycket att berätta för omvärlden om Sernekes verksamhet och visioner för framtiden, säger Johan Live.

Johan Live har 20 års erfarenhet av frågor kring kommunikation, journalistik och media. Förutom kommunikationsarbete för Swedavia, har han tidigare bland annat varit verksam som journalist inom dagspress och som kommunikatör inom både offentlig och privat verksamhet. Funktionen som pressansvarig är ny på Serneke och blir en del av kommunikationsstaben.

– Johan är efterlängtad och kommer bli ett viktigt tillskott för vår avdelning och för bolaget. Genom en renodlad tjänst som pressansvarig kan vi utveckla våra medierelationer i takt med vår expansion och framtid som noterat bolag, säger Tomas Järund, kommunikationschef på Serneke.

Johan Live tillträdde sin tjänst på Serneke den 14 november.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige