Image

Serneke får byggorder i Stockholm

Bygg/Arkitektur Värmdö Bygg, som numera ingår i Sernekekoncernen, har fått i uppdrag av Svenska Bostäder att på totalentreprenad bygga Kvarteret Björnlandet i Norra Djurgårdsstaden, bestående av flerfamiljshus med 158 lägenheter, lokaler och förskoleverksamhet. Kontraktssumman är på 350 miljoner kronor.
Publicerad den 22 Oktober 2014

Hela kvarteret i Norra Djurgårdsstaden kommer underbyggas med garagevåning och ovanpå garaget blir det tre punkthus och ett lamellhus. Arbetet med projektet påbörjas omgående och det väntas stå klart under 2017.

- Vi är oerhört glada som återigen fått förtroende att utföra ett stort projekt åt Svenska Bostäder, som är en oerhört viktig kund för Värmdö Bygg. Det är vårt första projekt i Norra Djurgårdsstaden, säger Patrik Lindh, vd för Värmdö Byggentreprenader AB och regionchef för Serneke region öst.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige