Image

Serneke rekryterar chef till Värmdö-enheten

Karriär Serneke köpte i början av oktober Värmdö Bygg. Som ett ytterligare led i den snabba expansionen anställs nu Peter Axelsson som ny arbetschef på Värmdö-enheten i Stockholm. Peter Axelsson har 24 års branscherfarenhet och är efter flera år som platschef på TL Bygg redo för nya utmaningar inom en ständigt växande koncern.
Publicerad den 28 Oktober 2014

Peter Axelsson har tio års erfarenhet av egenföretagande och har även arbetat som projektchef för Vuab, projektledare för Husab Byggnads AB samt har under två omgångar varit platschef på TL Bygg i Sickla. För att leva upp till sina egna ambitioner om ständig personlig utveckling har han nu valt att gå vidare mot nya utmaningar.

- Det som lockade mig var kombinationen av Värmdö Byggs tradition och rykte som bra byggare och Sernekes framåtanda. Det känns kul att få bli en del av det här, säger Peter Axelsson.

Peter Axelsson har goda erfarenheter av såväl ekonomiansvar som planeringsarbete och personalansvar. Som arbetschef inom Serneke-koncernen kommer han nu att få en mer övergripande roll än tidigare.

- Den stora utmaningen blir att bidra till den större visionen om att fortsätta växa, säger han.

Peter Axelsson tillträder tjänsten som arbetschef den 1 december.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Snabbväxande popsporten tar ny mark – konceptaktörer expanderar till fyra nya städer

Uthyrning Redo att öppna fyra nya anläggningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY