Image
Forskaren.
Forskaren. Bild: Vectura

Semcon hyr 500 kvadratmeter i Forskaren

Uthyrning Vectura har ingått hyresavtal med Semcon om nya kontorslokaler i Forskaren, Hagastaden. Det internationella teknikföretaget Semcon etablerar sitt Stockholmskontor i nya lokaler om cirka 500 kvadratmeter i Forskaren. Inflyttning sker i februari 2024.
Publicerad den 26 Juni 2023

Vectura har ingått hyresavtal med teknikföretaget Semcon för nya kontorslokaler om cirka 500 kvadratmeter i Hagastadens nya life science center, Forskaren.
– Vi fortsätter attrahera spännande bolag inom life science-sektorn till Forskaren och snart är alla lokaler uthyrda, vilket är otroligt roligt! Det är ett tydligt bevis på att vi gör rätt och att Forskaren iHagastaden är den plats i Stockholm som dessa bolag vill etablera sig på. Semcon blir ett perfekt tillskott i Forskaren, säger Micael Averborg, affärsutvecklingschef på Vectura.

Semcon har sin expertis inom teknik, digitalisering och hållbarhetslösningar och erbjuder innovativa lösningar till olika branscher, där verksamheten i Stockholm är särskilt fokuserad på life science-sektorn. Genom att flytta sitt kontor till Forskaren i Hagastaden, visar Semcon sin fortsatta satsning inom life science och ser Hagastaden som en attraktiv plats för att utveckla sin verksamhet inom detta område.
– Vi är så glada över att flytta till denna fantastiska plats, där akademi, forskning, näringsliv och sjukvård kommer att arbeta tillsammans för att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. Det ärprecis där vi på Semcon vill vara och bidra med vårt starka erbjudande inom life science. Jag ser fram emot att fortsätta bygga ett allt starkare "Powerhouse Life Science" tillsammans med minagrymma kollegor och alla våra kunder, säger Sara Sjögren, divisionschef på Semcon i Stockholm.

Inflyttning till de nya lokalerna i Forskaren sker i februari 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige