Image

Savills rekryterar tre från Newsec

Karriär Savills har rekryterat Mikael Lockner, Sophie Löfving och Johanna Bosson Berg från Newsec.
Publicerad den 23 Oktober 2014

Mikael Lockner blir ansvarig för Savills projektverksamhet i Sverige medan Sophie Löfving och Johanna Bosson Berg anställs som projektchefer.

- Vi har sedan en tid försökt hitta rätt medarbetare till vår projektverksamhet. Detta för att kunna möta våra kunders behov men också för att bredda kundbasen. Vi är därför mycket glada att ha lyckats rekrytera Mikael, Sophie och Johanna, som med sina tidigare erfarenheter ger vår projektverksamhet en ytterligare tyngd och bredd samt stärker Savills ställning i marknaden, säger Anders Nyström, tillförordnad vd för Savills Sweden.

Projektverksamheten inom Savills har stor erfarenhet inom ROT av befintliga fastigheter och hyresgästanpassningar och omsatte 2013 cirka 21 miljoner kronor.

De tre kommer att vara placerade på Savills Stockholmskontor på Sergels Torg 12 och kommer att påbörja sina anställningar den 15 januari.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige