Image
Bild: iStock

Säljer hela beståndet i Askersund

Transaktioner 3GGG Invest AB har genom styrelsebeslut kommit fram till att avyttra hela sitt fastighetsbestånd i Askersund. Anledningen är att ägarna är i olika åldrar och generationsväxling inte är aktuell.
Publicerad den 26 Februari 2024

I förra veckan kunde Fastighetssverige rapportera om att Åmåls största fastighetsägare vill sälja hela sitt centrala bestånd på 19 fastigheter – och nu är det dags för ännu en lokal fastighetsägare att avyttra en stor portfölj. Den här gången rör det sig om Askersund där bolaget 3GGG Invest AB genom styrelsebeslut har kommit fram till att avyttra hela sitt fastighetsbestånd i staden. Anledningen är att ägarna är i olika åldrar och generationsväxling inte är aktuell.

Företaget grundades 2007 och har genom åren köpt och förvaltat sina fastigheter i centrala Askersund. Bolaget har genom åren renoverat och förbättrat fastigheterna löpande.

Totalt handlar det om en areal som uppgår till cirka 17 250 kvadratmeter med hyresvärde på cirka 14 miljoner kronor med stora förädlingsmöjligheter i flertalet av fastigheterna. Vakansgraden är i det närmaste 0.
– Ett lättförvaltat och välskött fastighetsbestånd med stora förädlingsmöjligheter, kommenterar Erik Lejon som är ansvarig transaktionsrådgivare i processen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige