Image
Ann-Marie Johansson går till RSD, som har Anna Wikerman som vd.
Ann-Marie Johansson går till RSD, som har Anna Wikerman som vd. Bild: RSD

RSD förstärker med Ann-Marie Johansson

Karriär RSD breddar sin analysavdelning med Ann-Marie Johansson, senast från WSP där hon arbetade som senior rådgivare inom handel.
Publicerad den 24 Januari 2019

I linje med RSD Retail & Shopping Centre Development AB:s strategi att bredda och fördjupa analysavdelningen välkomnas nu Ann-Marie Johansson, som kompletterar Lisa Lagerén och Janne Sandahl.

– Analysen är en oerhört viktig del i RSDs totala produktportfölj. Både för att säkerställa tunga investeringsbeslut men också för att ge värdefull input i det fortsatta arbetet med att förvalta och utveckla det kommersiella konceptet och butiksmixen i handelsprojekt. I kommunala uppdrag är handelsanalysen kompletterad men en omfattande omvärldsanalys och en viktig grund för samhällsutvecklingen till att utveckla staden med de utmaningar stadskärnor står inför. Att komplettera vårt redan starka analysteam med Ann-Marie Johansson är något som RSD är väldigt stolta över, säger Anna Wikerman, vd RSD.

– Jag ser mycket fram emot att komma med i teamet hos RSD där jag kommer att arbeta med många olika kompetenser som starkt kompletterar varandra, säger Ann-Marie Johansson.

Ann-Marie Johansson har bland annat varit senior rådgivare inom området Handel på WSP, analyschef för Retail på Newsec, vice vd på konsultföretaget Centrumutveckling och analyschef på Inter IKEA Centre Group i Köpenhamn. Hon går också in som delägare i RSD.

FAKTA/ RSD Retail and Shopping Centre Development AB grundades 1997. RSD erbjuder strategisk rådgivning vid tillgångsförvaltning och utveckling av fastigheter inom handel för en framgångsrik och säker samhällsbyggnad. RSD arbetar med uppdrag för både nationella och internationella fastighetsägare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY