Image
Lisa Tingström.
Lisa Tingström. Bild: Rikshem

Rikshem rekryterar inköpschef

Karriär Rikshem har rekryterat Lisa Tingström som inköpschef. Hon kommer närmast från rollen som upphandlingschef i Österåkers kommun och har erfarenhet från både privat och offentlig sektor.
Publicerad den 1 Februari 2019

Lisa Tingström har en lång bakgrund inom upphandling och lockades av Rikshems fokus på en hållbar affär:
– Rikshems höga ambitioner om att driva en affärsmässig och hållbar förvaltning där inköpsavdelningen har en central roll att fylla gjorde att jag sökte tjänsten direkt. Bolagets värderingar stämmer väl överens med mina egna och jag är stolt och glad över att få vara med och bidra till bolagets fortsatta expansion, säger Lisa Tingström.

Rikshem har vuxit snabbt och utvecklats till ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. I rollen kommer Lisa Tingström att arbeta med utveckling och implementering av långsiktiga inköpsstrategier för bolaget.
– Med rekryteringen av Lisa Tingström tar vi nu nästa steg i arbetet med att skapa förutsättningar för ett hållbart och långsiktigt inköpsarbete. Med Lisa får vi en kompetent och driven inköpschef med bred erfarenhet av upphandlingar, inköp, och avtal. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med henne och hälsar henne varmt välkommen till Rikshem, säger Anders Lilja, CFO på Rikshem.

Lisa Tingström ansluter till Rikshem i april.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige