Image

Rikshem rekryterar ekonomichef

Bolag Frida Göransson blir ekonomichef på Rikshem. Hon kommer senast från en tjänst som redovisningschef på AMF Fastigheter. Frida Göransson tillträder som ekonomichef under december 2018.
Publicerad den 28 September 2018
Frida Göransson. Bild: Rikshem
Frida Göransson.

Frida Göransson har tidigare arbetat på EY som auktoriserad revisor och senior manager med ansvar för stora och medelstora företag inom fastighetsbranschen och har även arbetat som internrevisor och tf redovisningsansvarig på Coop Norden. Hon är civilekonom med inriktning på industriell och finansiell ekonomi.

– Vi är mycket glada att kunna knyta Frida Göransson till Rikshem. Med sin gedigna redovisningskompetens och sin långa erfarenhet av fastighetsbranschen blir hon ett välkommet tillskott till vårt ekonomiteam, säger Anders Lilja, CFO på Rikshem.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY