Image

Riksbyggen köper in sig i Boråsbolag

Bolag Riksbyggen blir delägare i det lokala fastighetsförvaltningsbolaget 7-Fast AB i Borås.
Publicerad den 6 Mars 2014

Genom affären stärker de två företagen sin position på den lokala marknaden inom framför allt fastighetsservice och teknisk förvaltning.

De nuvarande ägarna i 7-Fast AB kommer att kvarstå som delägare och arbeta kvar i verksamheten som tidigare samt även ingå i den nya gemensamma styrelsen, som i övrigt kommer att bestå av representanter från de båda bolagen utifrån tanken ”Kunden i fokus”. Affären innebär gemensamma möjligheter till positiv förändring och utveckling.

- Borås med omnejd är en intressant marknad som har en positiv befolkningstillväxt. 7-Fast AB och Riksbyggen kompletterar varandra på ett bra sätt. Det gör att vi tillsammans kommer att få ett bra heltäckande utbud, säger Åsa Martinsson, Riksbyggens regionchef i Väst.

- Vi tror att såväl kunder som medarbetare kommer att tycka att förändringen är bra. Företaget måste fortsätta att utvecklas på ett positivt sätt. Vi har beslutat oss för att inleda detta samarbete för att få möjlighet att utveckla en så bra produkt för kunden som möjligt, säger Niklas Friberg, en av 7-Fast AB:s ägare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige